search

SPICE MUST FLOW

sku

Подправката се превръща в нещо космическо, мистично, омагьосващо и носи ехото на твоето име към светлината на звездите. Универсален аромат.

AVAILABLE
РАЗМЕР
100 мл
COLOUR
One Color
One Color
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Универсален парфюм. Кълна се в подправката. Избраните съставки са универсални, интензивни и редки. Има перспектива за събуждане преди вечността между уд и подправки, които служат на розата. С това цвете всичко започва и свършва, както и ренесансът, така и поезията. "Mignonne allons voir si la rose" ("Скъпа, дали ще се видим при розата") пише поетът Пиер дьо Ронсар през 1545 г. За да ни спаси чрез розата. Ни повече, ни по-малко. От Маркиз дьо Сад до Вацлав Нижински, до поета Руми и Тилда Суиндън, до Sécrétions Magnifiques. Fat Electrician, Виктор Юго, Tom of Finland и Putain des Palaces всички други Remarkable People; нашите парфюми са пратеници на светлината, които се борят с тъмнината и невежеството. Те са се развили от култа на търговците в това, което е най-красиво - обменът сред братята и сестрите на човечеството. Всичко е заради търговците. И за да си спомним техните открити пътища на подправки и коприна, за разлика от мракобесието, което ни осъжда твърде често, ние прославяме търговците, като им посвещаваме този нов аромат. Подправката става космическа, мистична, омагьосваща и носи ехото на вашето име до яркостта на звездите. Един универсален парфюм.
usAGE
Препоръчва се парфюмът да бъде напръскан върху чиста, хидратирана кожа без разтриване. Пазете очите! За по-дълготраен ефект може да се приложи върху косата и дрехите.
INGREDIENTS
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ISOEUGENOL, CITRAL, LIMONENE, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE. Съставките в продуктите на Etat Libre dOrange се актуализират редовно. Преди да използвате продукт на Etat Libre dOrange, моля, прочетете списъка на съставките на опаковката му, за да сте сигурни, че съставките са подходящи за лична употреба.
АРОМАТНИ НОТКИ
Връхни нотки: Карамфил Pure Jungle Essence™, Пипер HE, Пандишпан Neo Jungle Essence™ Средни нотки: Канела, Турска роза Absolute, Шафран Базови нотки: Тамян, Балсам от смърч, Пачули HE