search

FRUSTRATION

sku

Парфюм, който събужда силното дете в крехкия възрастен или крехкото дете в твърде силния възрастен, парфюм за регресивно пътуване към господството на ванилия, ром и ветивер.

AVAILABLE
РАЗМЕР
100 мл
COLOUR
One Color
One Color
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
И Фрустрация е това, което ни трябва, приятелю. До Ванилията оставам. Парфюмът е смес. Смес като различна материя, която се сблъскава между думите и материалите, за да обясни малко, без да обяснява прекалено много, защо съществува парфюмът. Фрустрация. Преди няколко години през лятото, докато се разхождах по Рамблас в Барселона, слушах песен на Rare Bird, английска група прогресивен рок от 70-те. Песента се казваше Sympathy и припевът беше "and sympathy is what you need my friend, and sympathy is what you need my friend cause theres not enough love to go ‘round, No, theres not enough love to go ‘round...". И тогава, изведнъж, с богатството на цял психоаналитичен минал (според Лакан), същата тази миналост, която понякога хвърля силата ми върху другите или понякога моята голяма слабост върху себе си, от припева се появи дума, по-силна от съчувствие. Тя заби своя черeн флаг на меланхолия в сърцето на ума ми и произведе една дума, по-правилна, по-голяма, по-истинска, по-искрена, по-полезна, тъй като е изкована в опита на живота: ФРУСТРАЦИЯ. И тогава си запях на ум заменения рефрен "...And frustration is what you need my friend, and frustration is what you need my friend." Фрустрация, най-голямата дъщеря на отказа и сестра на парфюма, тъй като парфюмът се простира като неудовлетвореност в играта на любовта. Тя дава, като взема, пълнота, която никога не е удовлетворена, удоволствие, започнало, но никога не е постигнато, безкрайно движение на желание без завършване, без апотеоза, вливане, което вълнува, съблазнява, успокоява, доминира и дразни като Болеро от Равел. Фрустрация. Така че вземете зрънце ванилия, розова градина със сочни червени венчелистчета, стар ром избухващ с амброво дърво, бърбън ветивер, поднесете всички тези съставки на вашите сетива. Фрустрация. Вдишайте, вкусете циркулацията на нечуваните бобчета, вкусна ферментация, но никога не е достатъчно, когато човек иска повече, всички ноздри отворени, ... "Още, още, да вземем по-дълбоко твоята червенина и да станем това животно с ум на дете, което иска да се наслади и да изяде още повече това кестеново дърво, тази канела или този ветивер до разкъсване, а след това да се къпем в наситената с поезия миризма." Фрустрация. Това е любовната игра на парфюма, това е любовната игра според Мусе, Шекспир или Расин. И толкова по-добре, защото удовлетворението убива, докато желанието ви кара да живеете, като създава движение чрез непрекъснато обновяваната дистанция, за да не консумирате като хомициден огър. Фрустрация. Щастливи са потребителите на страстта, нещастни са потребителите на удоволствие. Frustration, парфюм, който събужда силното дете в крехкия възрастен или крехкото дете в твърде силния възрастен, парфюм за регресивен път към господството на ванилия, ром и ветивер. Изключителният Etat Libre d’Orange, който трябва да постигнете, за да живеете страстно между детето и възрастния с паметта на липсата.
usAGE
Препоръчва се парфюмът да бъде напръскан върху чиста, хидратирана кожа без разтриване. Пазете очите! За по-дълготраен ефект може да се приложи върху косата и дрехите.
INGREDIENTS
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), COUMARIN, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, CINNAMAL, CITRAL. Съставките в продуктите на Etat Libre dOrange се актуализират редовно. Преди да използвате продукт на Etat Libre dOrange, моля, прочетете списъка на съставките на опаковката му, за да сте сигурни, че съставките са подходящи за лична употреба.
АРОМАТНИ НОТКИ
Връхни нотки: Кимион HE, Канела HE, Чист ром Jungle Essence™ Средни нотки: Чист ванилия Jungle Essence™, Ванилово Absolute, Ciste Absolute Базови нотки: Дъбово дърво, Бурбон ветивер HE, Vinyl Gaiacol – MANE Biotech