search

EXPERIMENTUM CRUCIS

sku

Отвъд светлината и гравитацията - това е съблазън на ръба, решаващият експеримент, който носиш върху кожата си, докато крачиш по нов път, изпълнен със светлина, докато стигнеш до поезията на дъгата. По-дълбоко разбиране за отношенията между нещата.

AVAILABLE
РАЗМЕР
100 мл
COLOUR
One Color
One Color
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Запътете се на ароматно пътешествие, отвъд светлината и гравитацията. Нютон, извинявай! Легендата гласи, че една ябълка паднала от дървото върху главата на Нютон и така се родила теорията за гравитацията. Но да си представим различна сцена – Нютон, заспал под розов храст. И вместо ябълка, пада цвят – огромна роза, страхотно ароматна, свежа роза. Щеше ли да я усети? Щеше ли да зарови лицето си в сърцевината на цветето? И какво би означавало това за теорията му? Този аромат: Шипров! С много прецизна и изчистена композиция, като нещо, което пада върху теб, внезапно и директно. И не те напуска никога повече. Следа от аромат, която остава. Акигалуд и пачули за една медена роза, симфония от аромати. Нютон, извинявай! Твоят Решителен Експеримент ни показа, че цветовете не са характеристики на предметите, а свойства на светлината. Вече знаем, благодарение на теб, че бялата светлина е смесица от лъчи с нюансите на дъгата. Показа ни също и че само защото един предмет Е червен, това не значи, че го виждаме като червен. Ако изглежда червен за зрението ни, това е защото, когато е осветен от източник на бяла светлина (например слънчевата), повърхността му поглъща всички цветни светлинни лъчи, които я съставляват, ОСВЕН червените. Затова, прости ни, че черпим вдъхновение от твоя експериментум крусис! Ти си вдъхновение и източник на критика за толкова много хора. И както твоята теория промени виждането ни за света, така и ние се опитахме да създадем аромат, който ще промени света. Има голяма сила в ценните ароматни съединения и дифракция по дирите им, като при светлинните лъчи, минали през призма. Поезията на този парфюм може да бъде свързана с Исак Нютон. Той стои на границата на възвишеното, някъде между основополагащите научни постулати и любовните думи, между вълновата теория и теорията на светлината. Това е съблазън на ръба, решаващия експеримент, който носиш върху кожата си, докато крачиш по нов път, изпълнен със светлина, докато стигнеш до поезията на дъгата. „Експериментум крусис“ е силен аромат за клиенти, търсещи силен и уникален шлейф (ароматна следа). „Експериментум крусис“ обикновено допада на клиенти от Близкия Изток.
usAGE
Препоръчва се парфюмът да бъде напръскан върху чиста, хидратирана кожа без разтриване. Пазете очите! За по-дълготраен ефект може да се приложи върху косата и дрехите.
INGREDIENTS
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL, LIMONENE, BENZYL BENZOATE. Съставките в продуктите на Etat Libre dOrange се актуализират редовно. Преди да използвате продукт на Etat Libre dOrange, моля, прочетете списъка на съставките на опаковката му, за да сте сигурни, че съставките са подходящи за лична употреба.
АРОМАТНИ НОТКИ
Връхни нотки: Личи, Ябълка, Кимион Средни нотки: Роза NeoAbsolute, Жасмин Absolute, Меден аккорд Базови нотки: Akigalawood©, Пачули, Мускус