search

FAQ

ЗА КЛИЕНТСКИ АКАУНТ

Как мога да си създам акаунт в deliriumexclusive.com?

  • Изберете икона “Потребител“, разположена горе вдясно до иконата в количката.
  • Изберете “Регистрация” в страницата „Регистрация за вход“.
  • След като попълните своите данни, щракнете върху бутона „Регистрирай се“ и вашият акаунт е готов.

Необходимо ли е да създам личен акаунт, за да направя поръчка?

Не. Можете да правите покупките си като „Гост“ или дори да влизате чрез вашия акаунт във Facebook или Google, ако имате такъв.

Мога ли да променя данните, които съм посочил в личния си акаунт?

Можете да променяте данните, които сте посочили при създаването на акаунта си, когато пожелаете. След като влезете във вашия акаунт от икона „Потребител“, с имейла и паролата, които сте посочили по време на регистрацията си, отидете на страницата на акаунта си, където можете да видите и промените всичките си данни.

Забравих паролата за акаунта си. Какво да правя?

Следвайте инструкциите за забравена парола. Ако получите имейл с напомняне на лична парола, без да сте го поискали, свържете се с нас.

ЗА ПОРЪЧКИ

Как да направя поръчка онлайн?

  • Изберете продукта или продуктите, които бихте искали да закупите и ги добавете в кошницата си, като натиснете бутона „Купи“ на страницата на всеки продукт.
  • Когато добавите всички продукти, които искате към вашата кошница, преминете към нея чрез иконата кошница, разположена горе вдясно.
  • Можете да продължите към „Моята кошница“ или директно към „Разгледайте“, като натиснете един от бутоните в долния десен ъгъл в полето „Моята кошница“, което се отворя вдясно.
  • Ако сте избрали да разгледате кошницата си по-подробно, след като завършите нейното показване, продължете, като натиснете върху бутона „Към завършване“, разположен вдясно от кутийката, в която се посочва и общата сума на поръчката.
  • Завършете поръчката си, като попълните всички задължителни полета - полетата със звездичка (*) са задължителни - и като натиснете бутона „Към завършване“.
  • Необходимо условие за завършване на поръчката е да приемете нашите правила и общи условия на покупка чрез маркиране на “Приеми правила и условия“ над бутона „Към завършване“.
  • Ако сте избрали да платите с кредитна или дебитна карта, ще бъдете автоматично прехвърлени в защитената среда за плащане на ДСК ЕАД, за да завършите плащането на вашата поръчка.
  •  Веднага след като завършите регистрацията, ще получите имейл от нас с номера и информацията за статуса на вашата поръчка.

Мога ли да направя поръчка по телефона?

В момента не можете, в процес сме на разработване на тази услуга.

Искам да анулирам поръчката си. Какво да правя?

Свържете се с нас по телефона на нашия отдел Обслужване на клиенти + 359 (2) 494 24 50 или +359 (2) 494 54 51. Моля, свържете се с нас възможно най-скоро, тъй като 3 часа след регистрацията на вашата поръчка, тя може вече да е била предадена на куриерската компания, така че анулирането няма да бъде прието.

Поръчката ми е за подарък. Има ли възможност за опаковане на подаръци?

В случай, че искате опаковка за подарък, можете да изберете съответната опция за покупка на подаръчна опаковка по време на етапа на завършване на вашата поръчка, така че заедно с продуктите да Ви изпратим опаковка за подарък.

Как мога да бъда информиран за отстъпките и офертите на deliriumexclusive.com?

Абонирайте се за нашите бюлетини чрез съответното поле на главната страница на www.deliriumexclusive.com, за да знаете първи всички наши предложения!

ЗА ПРОДУКТИТЕ

Как мога да намеря конкретен продукт?

Конкретен продукт можете да намерите като използвате:

  • Централното МЕНЮ и съответните категории.

  • Страницата на всяка МАРКА, която ще намерите в МЕНЮ, ако се интересувате изключително от продукти на конкретна МАРКА.

  • Използвате полето за търсене, която ще се отвори, като щракнете върху „Иконата за търсене“ в горния ляв ъгъл на страницата.

Видях продукт във физически магазин, но не го намирам на www.deliriumexclusive.com. Защо се случва това?

Все още има определени продукти, които се предлагат само в нашите бутици.

Какво означава Ексклузивно за конкретни продукти?

Знакът Ексклузивно/Exclusive е посочен върху продуктите, които се разпространяват в България изключително и само от www.deliriumexclusive.com.

ЗА ДОСТАВКИТЕ

Какви са опциите за получаване на продуктите, които съм поръчал? Мога ли да взема поръчката си от физически магазин?

Изпълнението на поръчки се извършва само чрез куриер (СПИДИ), до посочен от Вас адрес или офис на куриера, което ще определите при завършване на вашата поръчка.

За момента не можете да получите продукти, които сте закупили на deliriumexclusive.com, в някой от физическите ни магазини.

Мога ли да поръчам и да  получа пратката си в чужбина?

Пратките се доставят само в рамките на България.

След колко дни ще получа поръчката си?

  • Пратките до по-големите градове се извършват в рамките на 1-3 работни дни.*
  • Пратките до отдалечени райони се извършват в рамките на 1-7 работни дни.*

*Моля, обърнете внимание, че по време на периоди на отстъпки и специални оферти, времето за доставка може да се увеличи поради увеличения обем на доставките и събразно натовареността на куриерската фирма Спиди.

Какви са разходите за доставка?

  • Безплатна доставка за поръчки на стойност над 80 лв.**
  • При плащане с пощенски паричен превод не се начисляват допълнителни разходи за доставка.**

** Понякога могат да важат специални оферти за безплатна доставка.

ЗА ПЛАЩАНИЯ

Какви възможности за плащане имам?

Можете да заплатите закупените продукти чрез:

  • Пощенски паричен превод (плащането се извършва при доставката);
  • Плащане с кредитна, дебитна или предплатена карта.

ЗА ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИЯ

Мога ли да върна поръчката си и как?

Вижте Политиката за връщане. За допълнителни разяснения можете да се свържете с нас на посочените телефон + 359 (2) 494 24 50 или +359 (2) 494 54 51, имейл info@deliriumexclusive.com или customerservice@deliriumexclusive.com, както и чрез контактната форма в страница КОНТАКТИ.

Моите продукти пристигнаха с щети. Какво трябва да направя?

Когато получите поръчката си, моля, поставете отметка в квадратчето за евентуални щети, които са настъпили по време на транспортирането. Нормално е кутията да бъде повредена, но ако забележите повреда на продуктите във вашата поръчка, моля, запазете кутията, опаковъчните материали и съдържанието и се свържете с нас възможно най-скоро на +359 (2) 494 24 50 или +359 (2) 494 54 51.