search

GHOST IN THE SHELL

sku

Този парфюм е бъдещето. Идва при нас от 20ти век. The Ghost in the Shell (Дух в броня), парфюм, който изразява човешкия феномен и неговия парадокс, парфюм, който да носиш върху себе си свободно, както ти харесва.

AVAILABLE
РАЗМЕР
100 мл
50 мл
COLOUR
One Color
One Color
192,00лв
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Тук, на ъгъла на човешкото и биотехнологиите. Сливане на материята, раждане на духа. В една нощ на бледа лунна светлина, нощ в края на 20 век, когато старият свят си отива, а новият едва започва. Това е нощ, когато с разтреперени ръце човек смело притиска кръста до сърцето си, за да му помогне в прехода към бащинството. И така, вместо разпятие, онази нощ взех „Хиперион“, роман на Дан Симънс. Увлекателна научнофантастична сага, която прославя великата легенда за френския йезуитски монах Пиер Теяр дьо Шарден, учен палеонтолог, теолог и философ от 20 век. Четох, умиротворен, до първите проблясъци на зората, до първите слънчеви лъчи на Изтока. Прочетох за бъдещето на човека, за прославата на транс-човешкото и за огромния скок в развитието на човечеството, усъвършенствано посредством машините. Рядко съм харесвал толкова много някоя книга или мислител. В онази нощ прочетох какво си мисли човек, че вижда в гробниците на времето. Аз обичам думите да служат на материалите и когато се слеят в едно да се превърнат в поезия на дъното на нашите флакони. И така, преди няколко години, споменах името и теориите на Пиер Теяр дьо Шарден пред един от последните останали живи от славния 20 век и го попитах: „Значи ли това, че Теяр дьо Шарден е предшественик на гении?“ Поглед, мълчание и след това три неочаквани думи, три думи, прошепнати от баща ми: „Дух в броня“. Това е рождението, което определя духа на парфюма. Останалото е поезия, която живее върху кожата. Пиер Теяр дьо Шарден умира през 1955, но духът му продължава пътя си. Този аромат го пренася нататък, заедно с японския художник Масамуне Широу, за да надхвърли духа на Земята. Като смесва биотехнологии и естествени материали, този парфюм безмълвно прославя пробуждането на бъдещето и нашепва за онзи ден, когато по волята на съдбата или случайно, човечеството ще бъде обединено и организирано. Ден, в който цялото съзнание е събрано в инфосферата, за да създаде едно висше същество и да премине от инертно състояние в живо същество. Както молекулите се сливат, за да създадат живот, тогава ще направим огромния скок, който ще сложи началото и оповести настъпването на транс-човечеството. Този парфюм е бъдещето. Идва при нас от 20 век. The Ghost in the Shell (Дух в броня), парфюм, който изразява човешкия феномен и неговия парадокс, парфюм, който да носиш върху себе си свободно, както ти харесва. Парфюм като стъпка към другото, който те превръща в основа и носител на еволюцията; наистина модерен! От дъното на материята, издигни се. Етиен дьо Суард
usAGE
Препоръчва се парфюмът да бъде напръскан върху чиста, хидратирана кожа без разтриване. Пазете очите! За по-дълготраен ефект може да се приложи върху косата и дрехите.
INGREDIENTS
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL, LINALOOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL. Съставките в продуктите на Etat Libre dOrange се актуализират редовно. Преди да използвате продукт на Etat Libre dOrange, моля, прочетете списъка на съставките на опаковката му, за да сте сигурни, че съставките са подходящи за лична употреба.
АРОМАТНИ НОТКИ
Връхни нотки: Aqual™, юзу HE, хексил ацетат (MANE Biotech) Средни нотки: абсолют от жасмин, Mugane™, млечен аккорд на кожата Базови нотки: аккорд от мъх, Vinyl Gaiacol (MANE Biotech), Orcanox™