search

SOUL OF MY SOUL

sku

Тук парфюмът е душа, душата е парфюм. Кремообразна експлозия, при която мускусът се смесва с масло от ирис, мощният балсам на ванилията, последван от триенето на тонка срещу бензоин.

AVAILABLE
РАЗМЕР
100 мл
COLOUR
One Color
One Color
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Концепция – В „Хиляда и една нощ“ има един чудесен израз като обръщение към любим човек: наричаш го „душа на душата ми“, което символизира пустотата на живота без любимия. Помня топлият глас на Аладин – пропукващ от грамофонната плоча, - който говори на Бадрулбудур. Наричаше я „принцесата ми, душа на душата ми“. Тогава бях на седем и попитах майка ми какво означава душата. Тя отговори: „Няма едно единствено значение. Това е невидимо присъствие, което ни свързва с божественото, нещо като ваниловата следа на парфюма, която искаш да последваш. Душата се носи към безкрая на времето и пространството и ни свързва с всичко. Това е частица от онова, което е прекрасно и съвършено във всеки от нас, която ни връща в небесата и остава на земята, когато ние изчезнем. Парфюмът продължава присъствието на тази частица, а душата продължава по същия начин.“ Няколко години по-късно, след непрекъснато препрочитане на „Хиляда и една нощ“, научих, че връзката с тялото е нищо, без връзка с душата, макар за някои чувствеността да изглежда отличен заместител на душата. Взаимната прегръдка може да бъде новаторски подход към това да дадем един на друг капчица от бялата и космическа душа, която се е носила в първичния океан, преди сътворението на света. Това е парфюм, който разказва за огнения бог на Персия и боговете на Индия, поклонението пред жертвоприношенията, Месопотамия, млякото и пречистеното масло за слава на боговете. И да напомня, със следа във въздуха, за разпенената белота на душата, която идва от всичко. Тук парфюмът е душа, душата е парфюм. Мека експлозия, където мускусът се смесва с масло от ирис и пренася силното ухание на ванилия, следвана от сливането на тонка и бензоин. SOUL OF MY SOUL (Душа на душата ми) Кълна се в мускуса Дървесен ориенталски аромат, създаден през 2020. Soul of my Soul е създаден от Шямала Мезондю, парфюмерист в Живондан.
usAGE
Препоръчва се парфюмът да бъде напръскан върху чиста, хидратирана кожа без разтриване. Пазете очите! За по-дълготраен ефект може да се приложи върху косата и дрехите.
INGREDIENTS
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, ISOEUGENOL, CITRAL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL. Съставките в продуктите на Etat Libre dOrange се актуализират редовно. Преди да използвате продукт на Etat Libre dOrange, моля, прочетете списъка на съставките на опаковката му, за да сте сигурни, че съставките са подходящи за лична употреба.
АРОМАТНИ НОТКИ
Връхни нотки: Бергамот Италия Orpur, Смолисто ухание Сомалия Orpur, Розов пипер CO2 Orpur Средни нотки: Масло от ирис Orpur, Розово Absolute Orpur, Аккорд на велур Базови нотки: Сандалово дърво Есенция Австралия Orpur, Георгиевски дървен аккорд, Ванилово Absolute Мадагаскар Orpur