search

DELIRIUM EXCLUSIVE BOUTIQUES

Първият DELIRIUM бутик отвори врати в Serdika Center през март 2019. Следвайки успеха на първият магазин, от септември 2020 новото, луксозно шопинг изживяване е факт и в Paradise Center.

Премиум бутиците DELIRIUM предлагат уникален асортимент от най-добрите марки в света, предлагайки както утвърдени, така и нови луксозни бюти марки на емблематични глобални къщи. В новите ултрамодерни магазини, в рая на топ бюти брандовете и луксозни изживявания, любителите на красотата могат да се потопят в неповторимо 5* обслужване от висококвалифицираните експерти на DELIRIUM. Нашата мисия е да представим нов бюти подход с ултраперсонализиран ноу-хау на марките и услугите, които всеки клиент желае.

Луксът и уникалността на Delirium Exclusive Beauty Boutiques са представени и в изискания интериорен дизайн на магазините.

Издържани в черни и златни тонове, магазините предлагат единствено по рода си взаимодействие с продуктите и индивидуалността на всеки бранд.

Всички мебели на марките се съчетават перфектно в луксозната среда и по този начин създават заедно едно вълшебно място за всички пристрастени към света на красотата.

Барът за услуги в центъра и на двата бутика приветства всеки да се настани удобно, да се наслади на чаша кафе или чай и на невероятното обслужване от експертите на Delirium.

SERDIKA CENTER

SERDIKA CENTER

Delirium Exclusive Boutique,
Serdika Center,
1505 Sofia,
бул. Ситняково 48VIEW MAP

PARADISE CENTER

PARADISE CENTER

Delirium Exclusive Beauty Boutique,
Paradise Center,
1407 Sofia,
бул. Черни връх 100VIEW MAP