search

EXIT THE KING

sku

Това е история за падението. Падението на авторитетите, но и преди всичко на властта. Нищо не може да властва над нас. Падението на краля е краят и на всички сили, които ни потискат и ни пречат да се развиваме.

AVAILABLE
РАЗМЕР
100 мл
50 мл
COLOUR
One Color
One Color
192,00лв
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Завесата се вдига на ъгъла на улица „Дез Аркив“ 69, в Маре, Париж. Това място е като граница, където свършва старият свят и започва новият. Бледата луна се снижава над кулите на Нотр Дам в далечината. В парфюмерията са мъж и жена, заобиколени от флакони. Той се е покорил на един свален крал и сега е осъден на гибел. Тя е новата душа, новата роля, тя е желаната и е покорителка. Тя е отрицанието, леко снизходителна. Потрепването на клепачите й показва, че е дошъл нейният час, стиснала в ръка тестова лента. Датата е 16 ноември, 2019. - „КРАЛЯТ СИ ОТИВА“, парфюм-мечтание за ентропия? Етиен, говориш несвързано, напълно си изгубил ума си. Ентропията няма нищо общо с парфюма. - Да, Лола, правилно ме чу. „КРАЛЯТ СИ ОТИВА“ е парфюм-мечтание за ентропия. Не мислиш ли, че ентропията е хубаво нещо? - Застанал на скелето пред гилотината, това са прощалните ти думи към разбунения свят. - Няма нищо за разбиране, невинно дете. Става дума за създаването на парфюм като дворец на Лоара, парфюм, който ще се издигне по-високо от двореца на Блоа, по-високо от терасата, където последният Валоа е гледал слънцето да залязва в цялата си слава. А после да изчезне, да умре, сякаш с магия, преди падението. Със шепота на целувка в мига на залеза, а после смирено преобразяване в нещо друго. Парфюм за великолепието, любовта и добротата на новия свят, и за раздялата със старите и потискащи сили. Категорично шипров. - Добре дошъл на новия свят, искаш да кажеш? - Да, Лола, стига да е модерен и завинаги шипров като този парфюм. КРАЛЯТ СИ ОТИВА.
usAGE
Препоръчва се парфюмът да бъде напръскан върху чиста, хидратирана кожа без разтриване. Пазете очите! За по-дълготраен ефект може да се приложи върху косата и дрехите.
INGREDIENTS
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, EVERNIA, PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, CITRAL, EUGENOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, FARNESOL. Съставките в продуктите на Etat Libre dOrange се актуализират редовно. Преди да използвате продукт на Etat Libre dOrange, моля, прочетете списъка на съставките на опаковката му, за да сте сигурни, че съставките са подходящи за лична употреба.
АРОМАТНИ НОТКИ
Връхни нотки: тимур JE™, сапунен пенен аккорд (алдехиди и мускус), розов пипер JE™ Средни нотки: жасмин e-pure JE™, роза Superessence, лилия на долината аккорд Базови нотки: пачули, абсолют от мъх, аккорд от сандалово дърво и Orcanox™