search

MEANDER

sku

Сложна смесица от дървесни нотки и плавни преливащи подправки, Meander улавя вълнуващото чувство на щастие, когато южната част на Оман се превръща в земя на мъгла и течащи потоци.

AVAILABLE
РАЗМЕР
100 мл
COLOUR
One Color
One Color
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Синергия от свеж розов пипер и съживяващ черен пипер, заедно с плътно, плодово и пудрено сърце на морков, съживяват всеобхватната мъгла на сезона на мусоните. Спокойни и стабилни, те се спускат над пищен пейзаж от изумруден нарцис абсолю и пищна роза абсолю, преди да се изкачат над бледите скали на земния ирис и тъмните, влажни горички на Киприол. Като сюреалистичен марш от мъгли от бяло сандалово дърво, те пълзят над хълма и под хълма, докато накрая срещнат безкрайната пустиня, все още гореща от аромата на сух ветивер и балсамов тамян резеноид – неразрушимата бариера. Сложна смесица от дървесни нотки и плавни преливащи подправки, Meander улавя вълнуващото чувство на щастие, когато южната част на Оман се превръща в земя на мъгла и течащи потоци.
usAGE
Напръскайте върху чиста кожа веднъж или два пъти в желаните зони. Не разтривайте аромата върху кожата, защото това може да промени начина, по който той се развива.
INGREDIENTS
Ingredients: Alcohol Denat, Parfum, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Benzyl Benzoate, Isoeugenol, Citral
АРОМАТНИ НОТКИ
Връхни нотки: Масло от Олибанум, Сърцевина от Морков, Розов Пипер CO², Масло от Черен Пипер. Средни нотки: Ирис, Абсолютна Роза, Сърцевина на Киприол, Нарцис Абсолю Основни нотки: Резиноид на Олибанум, Масло от Ветивер, Масло от Сандалово дърво.

Dare to BLEND