search

OPUS V WOODS SYMPHONY

sku

Със сух и минерален ирис, но чудодейно успокояващ и плътски, Opus V е съвременна история за общества, фрагментирани от начина, по който знанието пътува в интернет.

AVAILABLE
РАЗМЕР
100 мл
COLOUR
One Color
One Color
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Ще дойде ден с паяжини в небето, когато знанието ще пътува на крила, по-тънки от въздуха. Върхът на пръста ми притежава сила, по-голяма от всяка друга. Светът на бюрото ми е на една ръка разстояние. Студени и бели, восъчни и бледо флорални ухания на ирис абсолю, заедно с ярък и ефирен Rum Ether, искри като ръце, танцуващи на клавиатура. Абстрактни маслени нотки на ирис конкрит, месести нюанси на роза и бледи тонове на безупречен жасмин рисуват двоичен свят от черни числа върху бели екрани, от стъклени парчета, бетонни кули и данни, бръмчащи зад метални бюра. Суровата, дрезгава животинска природа на дърво агар, съчетана с пристрастяваща, пластична нотка на циветка, бавно излиза, избутана от акорда на сухо дърво - аромат на солена кожа, нагряващ се под неонови светлини. Миризмата на хора, живеещи заедно с машини. Сух и минерален ирис, но чудодейно успокояващ и плътски, Opus V е съвременна история за общества, фрагментирани от начина, по който знанието пътува в интернет.
usAGE
Напръскайте върху чиста кожа веднъж или два пъти в желаните зони. Не разтривайте аромата върху кожата, защото това може да промени начина, по който той се развива.
INGREDIENTS
Ingredients: Alcohol Denat, Parfum, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Eugenol, Benzyl Benzoate, Farnesol, Hydroxycitronellal, Geraniol, Limonene, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone
АРОМАТНИ НОТКИ
Връхни нотки: Ирис Абсолю, Ром Средни нотки: Ирис Конкрит, Жасмин, Роза Основни нотки: Уд, Циветка, Сухо Дърво

Dare to BLEND