search

GUIDANCE

sku

Завладяваща и нова интерпретация на триадата на Amouage от роза, тамян и амбра, Guidance се чете като стихотворение, ухае на прегръдка и се усеща като мъдра дума.

AVAILABLE
674,00лв
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Кула от слонова кост, увенчана с парчета облаци, росни мъгли от крехка круша, приканващо бадемово мляко и мъниста от тамян очертават границите на мечтано убежище. Една принцеса ви прошепва и ви води към буйна градина, където цъфтежът на османтус разпръсква опияняващия си аромат на кайсия. В центъра блести фонтан, чийто мраморен край е покрит с алени рози, чийто сладострастен аромат се среща с този на кожени шафранови нишки, положени на пода. През паравани от жасмин, знойна и изтощена, жената минава и с нея идва аромат на тъмна ванилия и подобно на кожата сандалово дърво, на амбров лабданум и мъркащи нотки на царствена амбра: кой си ти, пита тя и ти чувстваш погледа й. Завладяваща и нова интерпретация на триадата на Amouage от роза, тамян и амбра, Guidance се чете като стихотворение, ухае на прегръдка и се усеща като мъдра дума.
usAGE
Напръскайте върху чиста кожа веднъж или два пъти в желаните зони. Не разтривайте аромата върху кожата, защото това може да промени начина, по който той се развива.
INGREDIENTS
Ingredients: Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citronellol, Eugenol
АРОМАТНИ НОТКИ
Top Notes: Круша, Тамян, Лешник. Heart Notes: Шафран, Роза, Самбак, Жасмин, Османтус. Base Notes: Цистус, Сандалово дърво, Акигала дърво, Амбър, Ванилия.

Dare to BLEND