search

PURPOSE

sku

Отвесен тотем от минерална дървесина и звездни искри от подправки, Purpose е шаманско, пробуждане, аромат на усещане за мир, на намиране на вашите корени, на завършеност.

AVAILABLE
РАЗМЕР
100 мл
COLOUR
One Color
One Color
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Жив бергамот ви облива като глътка леден въздух. Усещате студената хватка на Розовия пипер, лекото изтръпване на Пименто Бери в пръстите си и тамян, капсулиращ миналото и бъдещето Ви. Дълбок дъх изпълва дробовете ви със свирепия и опушен аромат на пясъчен ветивер и животинска роза, чиито излъчващи се тютюневи акценти укротяват напрежението между земния папирус и копринено докосване на сандалово дърво. И все пак това е краят на пътищата, където слънцето е винаги високо и лъчите на алдехиди внезапно проникват през шафран и велур, вашето кожено наметало от съмнения, за да запалят мъгла от дърво акагала, блещукаща като рояк светулки. Отвесен тотем от минерална дървесина и звездни искри от подправки, Purpose е шаманско пробуждане, аромат на усещане за мир, на намиране на вашите корени, на усещане за завършеност.
usAGE
Напръскайте върху чиста кожа веднъж или два пъти в желаните зони. Не разтривайте аромата върху кожата, защото това може да промени начина, по който той се развива.
INGREDIENTS
Ingredients: Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Linalool, Eugenol, Citral
АРОМАТНИ НОТКИ
Връхни нотки: Бергамот, Розов Пипер, Тамян, Пименто Бери. Средни нотки: Роза, Пясъчен Ветивер, Сандалово дърво, Папирус Основни нотки: Шафран, Велур, Алдехид, Акигалово дърво.

Dare to BLEND