search

LIPGLASS CLEAR

sku

Блясък за устни

AVAILABLE
РАЗМЕР
4,8 гр
COLOUR
Clear
Clear
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Блясък за устни, който създава ефекта стъкло или лек гланцов завършек. Създаден за самостоятелно исползване, върху молив за устни или червило, това е идеален продукт за създаване на дълготраен блясък. Съдържа масло от жожоба, което помага за омекотяването и подхранването на устните. Количеството, което е необходимо за покриване на целите устни е една капка. Прозрачния гланц може да се смесва с различни продукти, като пигменти, може да се използва върху всички части на тялото с изключение на околоочната, за създаване на креативни визии.
usAGE
Необходимо е само една малка капка, за да покрие напълно устните. Може да се използва на почти всяко място по тялото от областта на очите. Може да се смесва с други продукти, за да добави или подсили лъскавия блясък.
INGREDIENTS
Hydrogenated Polyisobutene, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol Моля, имайте предвид, че списъкът на съставките може да се промени или да варира. За най-актуална информация, вижте списъка на съставките на опаковката на продукта, който сте закупили.

Dare to BLEND