search

Invati brow™ thickening serum

sku

Серум за вежди, който прави изтънелите, редки вежди по-плътни

AVAILABLE
162,00лв
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Направете веждите си по-плътни със силата на растителни съставки. - 100% отчитат подобрение в цялостната плътност на веждите¹ - 82% потвърждават, че веждите изглеждат по-плътни2 - 85% по твърждават, че веждите имат по-младежки вид3 ¹Резултатите са от клинично проучване сред 36 жени след употреба на продукта в продължение на 12 седмици. 2Резултатите са от клинично проучване сред 102 жени след употреба на продукта в продължение на 12 седмици. 3Резултатите са от клинично проучване сред 92 жени след употреба на продукта в продължение на 12 седмици. Веган серум за вежди, който Ви дарява с по-гъсти и по-плътно изглеждащи вежди за по-малко от 4 седмици и постигане на пълни резултати за 12 седмици. Растителните съставки ревитализират и подхранват кожата на веждите и спомагат за възстановяването и цялостната визия на веждите. Веган. 96% естествен произход. Не е тестван върху животни. Не причинява раздразнение. Дерматологично и офталмогично тестван.
usAGE
Нанесете на почистени, сухи вежди, включително и на кожата под тях веднъж дневно. Оставете да изсъхне напълно преди да нанесете останалите продукти от своята рутина. Не използвайте в зоната на миглите.
INGREDIENTS
Японска фалопия, която спомага за естествения синтез на кератина в косъма. Женшен и куркума, които ревитализират и подхранват за възстановяване на цялостната визия на веждите. Амла, която спомага за моменталното сгъстяване на веждите. Смола от лиственица спомага за нежна фиксация.