search

ROSE & CUIR EAU DE PARFUM

sku

Смела интерпретация на роза без роза. Бурна сдържаност, която е съставена в две действия: светлина от едната страна, тъмнина от другата страна.

AVAILABLE
РАЗМЕР
10 мл
100 мл
30 мл
50 мл
COLOUR
One Color
One Color
123,00лв
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Относно парфюма: Бурна сдържаност. На преден план, подчертаната интерпретация на роза; чиста, рационализирана, безкомпромисно модерна. В бленда с екстракт от тимут пипер, дъхаво мушкато и нотка касис за свежест и пиперливост. И все пак тиха буря се крие в дълбочината: ветивер и кедър образуват земно легло от тъмна, загадъчна кожа с IsoButyl Quinoline в сърцевината - интензивно горчива молекула, до голяма степен забравена от използването й в дръзката парфюмерия от джаз епохата. Едновременно искряща и трезва, разпознаваемо флорална композиция, която засенчена от драматична, но контролирана чувственост. Относно парфюмериста: Роден в семейство на парфюмеристи от Grasse, Jean-Claude Ellena се запознава с изкуството на създаване на аромати като тийнейджър. Самоук, той определя творенията си като "поезия на паметта." Ежедневни аромати;; восъчни подове, чисти чаршафи, кожа, стар пуловер - са най-голямото му вдъхновение. Jean-Claude Ellena никога не повишава глас, въпреки че се чува силно и ясно. Неговият личен почерк е семпъл, минималистичен и модерен. Стилът му често се сравнява с акварели или камерна музика. Jean-Claude Ellena е разработил през годините уникален минималистичен подход към парфюмерията. Събра се отново с Frédéric Malle след петнадесет години, той изследва „допълнителна скорост" с Rose & Cuir, категоричен нов тон в своя отличителен стил. ROSE & CUIR е смела интерпретация на роза без роза. Бурна сдържаност, която е съставена в две действия: светлина от едната страна, тъмнина от другата страна. (По избор: Rose се отнася до впечатлението от роза, което отваря и разгръща парфюма, а cuir - френската дума за кожа, е неговият обрат). Вдъхновение: Вдъхновен от легендарните ветрове Mistral, които се носят през южната част на Франция, той е изграден върху контраст, който преминава от светло към тъмно, като тиха буря. Смел, контрастен парфюм, който разказва историята на драматична, но контролирана чувственост. Цитат от създателя: Розата за парфюма е, като любовта към песните, повтаряща се тема, която парфюмеристите посещават непрекъснато през целия си живот. Идеята беше да създам, моя версия на тази вечна тема.
usAGE
Frédéric Malle вярва, че хората трябва да нанасят своя парфюм, където пожелаят. Някои хора ги носят на врата си или под китката, докато други предпочитат да нанасят ароматите върху гърдите си. Не се препоръчва съчетаването с други аромати, тъй като всеки парфюм е обонятелно произведение на изкуството, създадено да стои самостоятелно и отделно.
INGREDIENTS
АРОМАТНИ НОТКИ
здравец, касис, дъхаво мушкато, ветивер, кедър, акорди на кожа