search

ROLLING IN LOVE EAU DE PARFUM REFILL

sku

AVAILABLE
РАЗМЕР
50 мл
COLOUR
One Color
One Color
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Вдъхновението: Пристрастяваща интимна обвивка. Ароматна история: Rolling in Love е musc de peau, улавящ усещането да се чувстваш толкова влюбен, че изглежда почти са „влезели под кожата“ ти. Работейки с парфюмериста Pascal Gaurin, Kilian Hennessy пое изцяло нова посока. Rolling in Love е по-директен и с по-малко аспекти от предишните му аромати - почти „едноцветен“ фокусирана в представянето на една емоция. Rolling in Love е „бял“ аромат, наслагващ различни текстури по пътеката на аромата с нотки на семена от амбрет, бадемово мляко, ирис и мускус. Основни нотки: Бадемово мляко, Ирис, Мускус. Обонятелно семейство: Наркотичните - От роза до тубероза, от портокалов цвят до гардения ... Цветята на Kilian са съставени като наркотична зависимост. Парфюмерист: Pascal Gaurin Истинският лукс трябва да продължи цял живот и като такъв, всички флакони с аромати на KILIAN са проектирани да се пълнят многократно. Започнете пълненето на бутилката си, като внимателно извадите пулверизатора. Сглобете рефила с флакона и не забравяйте да ги държите вертикално. Дозаторът със специален механизъм ще спре прехвърлянето на парфюма автоматично, след като бутилката се напълни. Това иновативно ново пълнене позволява лесен процес без преливане, за вашият флакон с аромат от 50 мл и вашия спрей за пътуване.
usAGE
Парфюмът е толкова за съблазън, колкото за защита. Ароматът се засилва от топлината на собственото ви тяло. Впръскайте в сгъвките на коленете, лактите, шията и деколтето, за по-дълготраен и по-силен аромат.
INGREDIENTS
ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), WATER/AQUA/EAU, BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, COUMARIN, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, CITRONELLOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE
АРОМАТНИ НОТКИ
Бадемово мляко, Ирис, Мускус.