search

INTOXICATED EAU DE PARFUM

sku

Чаша гладко, тъмно турско кафе

AVAILABLE
РАЗМЕР
50 мл
COLOUR
One Color
One Color
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Вдъхновението: Чаша гладко, тъмно турско кафе Ароматна история: Необяснимо пристрастяващ, Intoxicated достига до жадуващи крайности, като чаша богато турско кафе, примесено със зелен кардамон - както в масло, така и абсолю - удвояват пристрастяващата сила на това стимулиращо вещество. Топлината се издига като поток с пикантна канела и халюциногенно индийско орехче. В основата му, подобно на дъното на нежна порцеланова халба, плава кристализираната сладост на карамелизираната захар. Основни нотки: Мока кафе, Кардамон, Ванилия Олфактивно семейство : Избените - Дървесина във всичките й форми - от сандалово дърво до кедрово дърво, от пачули до Ветивер - но винаги с обрат от Kilian: ром, кафе, какао, коняк, уиски, като напомняне за наследството на Kilian Hennessy. Парфюмерист: Calice Becker. Парфюмът Intoxicated е част от олфактивното семейство Избени на KILIAN PARIS. Много внимание се отделя на всяка KILIAN PARIS парфюмна бутилка за многократно пълнене, за да ги превърне в истински ценни предмети. Бутилките за парфюми от семейството на Избените, са украсени с отличителен черен лак и са щателно гравирани от всяка страна с изображението на Ахилесовият щит. Както казва Kilian Hennessy: "В парфюмерията става въпрос както за съблазняване, така и за защита“. златиста метална плака, на която името на парфюма е гравирано ръчно, добавя допълнителна нотка на изтънченост. Тези подробности носят творенията на KILIAN PARIS гаранция за лукс, който не трябва да е краткотраен, а трябва да продължи цял живот. Ето защо бутилката на този избен парфюм, може да се пълни неограничено.
usAGE
Парфюмът е толкова за съблазън, колкото за защита. Ароматът се засилва от топлината на собственото ви тяло. Впръскайте в сгъвките на коленете, лактите, шията и деколтето, за по-дълготраен и по-силен аромат.
INGREDIENTS
Ingredients: Alcohol Denat., Water\Aqua\Eau, Fragrance (Parfum), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Linalool, Limonene, Coumarin, Citronellol, Geraniol, Citral, Eugenol, Tocopherol, Bht
АРОМАТНИ НОТКИ
Мока кафе, Кардамон, Ванилия