search

GOOD GIRL GONE BAD- EXTREME EAU DE PARFUM REFILL

sku

AVAILABLE
РАЗМЕР
50 мл
COLOUR
One Color
One Color
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Вдъхновението: Вземете вихрушката от цветя без никакви задръжки в Good girl gone Bad и я обгърнете в сочен, млечен аспект. Ароматна история: Ароматът се разгръща с розово-бял букет от майски рози и най-красивите портокалови цветове, носени от песента на три сирени, въвлечени от сърцевината му: тубероза, египетски жасмин самбак и нарцис. Тези изящни цветя са обвити в млечен карамелен еликсир, което ги прави полу-невинни, полу-сладострастни, а сега и напълно вкусно изкусителни. Основни нотки: Портокалов цвят, Тубероза, Млечен карамел Обонятелно семейство: Наркотичните - От роза до тубероза, от портокалов цвят до гардения ... Цветята на Kilian са съставени като наркотична зависимост. Парфюмерист: Alberto Morillas. Истинският лукс трябва да продължи цял живот и като такъв, всички флакони с аромати на KILIAN са проектирани да се пълнят многократно. Започнете пълненето на бутилката си, като внимателно извадите пулверизатора. Сглобете рефила с флакона и не забравяйте да ги държите вертикално. Дозаторът със специален механизъм ще спре прехвърлянето на парфюма автоматично, след като бутилката се напълни. Това иновативно ново пълнене позволява лесен процес без преливане, за вашият флакон с аромат от 50 мл и вашия спрей за пътуване.
usAGE
Парфюмът е толкова за съблазън, колкото за защита. Ароматът се засилва от топлината на собственото ви тяло. Впръскайте в сгъвките на коленете, лактите, шията и деколтето, за по-дълготраен и по-силен аромат.
INGREDIENTS
ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), WATER/AQUA/EAU, CITRONELLOL, LINALOOL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, EUGENOL, BENZYL SALICYLATE, ISOEUGENOL, LIMONENE, CITRAL, BHT, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, DILAURYL THIODIPROPIONATE, BENZOIC ACID
АРОМАТНИ НОТКИ
Портокалов цвят, Тубероза, Млечен карамел