search

MORE THAN WORDS

sku

Клуб по поезия. More Than Words интерпретира клуба на умните, за които няма граници. Писатели и поети, които споделят страстта към литературата и художественото изкушение на думите, акцентират своя мироглед.

AVAILABLE
РАЗМЕР
100 мл
50 мл
COLOUR
One Color
One Color
352,00лв
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
More Than Words на Xerjoff представя тайния клуб на писателите и поетите, вдъхновени от литературата и силата на писмената дума; творчеството им е ограничено само от хартията, на която пишат. Изживейте еманципацията с колекцията Join the Club на Xerjoff. Join the Club носи усещане за чист лукс от клубове само за членове и ексклузивен начин на живот, който позволява на притежателя му да се отдаде на света, който носи в сърцето си. Страстни поети, сериозни спортисти и изключително модни личности могат да се насладят на формулата, която е обвита във всеки внимателно изработен флакон в тази колекция при всяко повдигане на позлатената запушалка. Философията на Join Club е, че съставките са строго пазена тайна и приканват притежателя на ароматното творение да се потопи в неговия въображаем свят.
usAGE
Напръскайте аромата върху желаните зони на чиста кожа веднъж или два пъти. Не разтривайте аромата върху кожата, защото това може да промени разгръщането му
INGREDIENTS
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL
АРОМАТНИ НОТКИ
Съставките на този аромат са строго пазена тайна и приканват притежателя на ароматното творение да се потопи в неговия въображаем свят.

Dare to BLEND