search

SCANDAL LE PARFUM HER EDP

sku

Забравете условностите и покажете краката си! Тази интензивна парфюмна вода ви разрешава да правите всичко. Малко пръскане тук и там и ще разгорещите хората от възмущение и желание. Искате да кажете, че Scandal Le Parfum изобщо няма граници? Огнен, горещ, червен флакон . Невероятни вдигнати крака. Интензивен, флорален, амбров аромат. Скандално! Твърде скандално!

AVAILABLE
РАЗМЕР
30 мл
50 мл
80 мл
COLOUR
One Color
One Color
164,00лв 123,00лв
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Забравете условностите! Покажете краката си. На кого му пука, дори да е шокиращо! Тази интензивна парфюмна вода ви позволява да загърбите всички правила. Изкушение? Малко пръскане тук и там и ще разгорещите хората от възмущение и желание. Искате да кажете, че Scandal Le Parfum изобщо няма граници? Горещ червен флакон , който предизвиква повече от вълнение. Зашеметяващи крака, които изискват внимание. Интензивен, флорален, амбров аромат. Твърде скандално! Стените ще се рушат и полилеите ще треперят. Неговите нотки на жасмин и черна ванилия са увлечени от неочаквания солен карамел. Всичко това само за да гарантираме, че ще завъртите повече от няколко глави!
usAGE
Впръскайте аромата по пулсиращите точки на тялото, като например: зад ушите, по врата или китките, без да разтривате.
INGREDIENTS
ALCOHOL DENAT.PARFUM (FRAGRANCE)AQUA (WATER),LINALOOL,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,HYDROXYCITRONELLAL,BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHANE,LIMONENECITRONELLOL,FARNESOL,BENZYLALCOHOL CITRAL,BENZYL BENZOATE,ANISE ALCOHOL
АРОМАТНИ НОТКИ
Връхни нотки : Жасмин , Средни нотки: Солен карамел , Базови нотки: Ванилия