search

GAULTIER DIVINE EDP REFILL

sku

От 1976 г. Жан Пол Готие безстрашно възхвалява всички жени. Красиви и свободни с извивките си. Горди, че са себе си и свободни от всякакви задръжки. Тяхната свобода е капсулирана в скъпоценен, иконичен и вече емблематичен корсет. Безстрашен поклон пред всички жени.

AVAILABLE
РАЗМЕР
200 мл
COLOUR
One Color
One Color
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
С флакони за многократно пълнене от 50 и 100 ml, Gaultier Divine празнува красотата на всички жени. И на природата. Този екологичен пълнител разполага със самозатваряща се система за включване/изключване. Лесен, но жизненоважен жест: 52% стъкло и 66% % спестен метал* за опазване на околната среда. Jean Paul го е грижа. Точно като вас. * Използване на бутилка DIVINE от 50 ml с пълнител от 200 ml в сравнение с пет бутилки DIVINE от 50 ml. Divine на Gaultier празнува красотата на всички жени. И на природата. Благодарение на своя еко-пълнител със самозаключваща се система за включване/изключване. 52% от стъклото и 66% от метала са спестени* за опазване на околната среда. Divine празнува красотата на природата и всички жени. СТЪПКИ Вашият флакон с парфюм може да се напълни отново в четири лесни стъпки — какво може да бъде по-божествено? 1. Просто развийте и извадете помпата от вашата бутилка от 50 или 100 ml. 2. Завийте пълнителя DIVINE върху бутилката докрай до ограничителния механизъм, за да задействате процеса на автоматично пълнене. 3. След като бутилката се напълни, процесът на пълнене ще спре автоматично. Развийте пълнителя от бутилката. 4. Завийте помпата обратно докрай.
usAGE
Искате ли да възприемете по-еко-отговорно отношение? Нищо не може да бъде по-лесно! 1. Просто развийте и извадете златната спрей помпа от вашия флакон от 50 или 100 ml. 2. Завийте пълнителя DIVINE върху флакона докрай до ограничителния механизъм, за да задействате процеса на автоматично пълнене. 3. След като флакона се напълни, процесът на пълнене ще спре автоматично. Развийте пълнителя от флакона. 4. Накрая завийте здраво златната спрей помпа обратно точно над корсета.
INGREDIENTS
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, GERANIOL, EUGENOL, ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2).
АРОМАТНИ НОТКИ
Връхни нотки: Калипсон, Бергамот ; Средни нотки: Лилия , Жасмин , Иланг ; Базови нотки: Меренг , Пачули, Мускус