search

BEAUTIFUL MAGNOLIA

sku

Романтичен. Женствен. Флорален.

AVAILABLE
РАЗМЕР
100 мл
30 мл
50 мл
COLOUR
One Color
One Color
153,00лв
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Осмелете се да обичате. Хипнотизираща бленда от емблематични нотки на пищна магнолия, слънчева гардения, топли дървесни нотки и сияен мускус. Романтичен, женствен и блестящ. Всяка нотка ви води все по-дълбоко в любовната история, от началото до края. Осмелете се да мечтаете: Светкавичният миг, в който се виждате за пръв път. Усещане като никое друго. Емоционалният прилив на магнолия, символ на вярност в любовта, е балансиран от свежо тревисто Maté и богатата прозрачност на водния лотос, свеж като самата нова любов. Венчелистчета магнолия, Maté, лотос Осмелете се да се отдадете на желанието: Противоречиви чувства, експлозия от страст са отразени от хипнотичното ухание на масло от магнолия, подобно на нектар, чувствено и женствено, неустоимо отнесено от ослепителна слънчева гардения и дълбока турска роза. Масло от магнолия, слънчева гардения, турска роза Осмелете се да вярвате: Гладък, богат кедър и сияен мускус добавят своите топлина, сила и чувственост към останалия без дъх момент, когато без страх, финално и завинаги знаете, че това е човекът, който имате смелостта на обичате. Кедър, сандалово дърво, мускус
usAGE
Напръскайте един или два пъти върху чиста кожа. Не разтривайте аромата върху кожата. Това ще промени разгръщането на уханието.
INGREDIENTS
АРОМАТНИ НОТКИ
Връхни: Венчелистчета магнолия, Maté, лотос. Средни: Масло от магнолия, слънчева гардения, турска роза. Базови: Кедър, сандалово дърво, мускус.