search

PREP + PRIME FIX+

sku

Фиксиращ спрей за лице

AVAILABLE
РАЗМЕР
One Size
COLOUR
One Color
One Color
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Фиксиращ спрей за лице, изпълнен с витамини и минерали, комбиниран със смес от зелен чай, лайка и краставица, за да успокои и освежи кожата нежно. Дава моментална хидратация, като същевременно доставя мек блясък за освежаване и завършване на грима. Фиксиращият спрей може да се използва с други продукти по различни начини - за подобряване визията на грима или за овлажняване и успокояване на уморената кожа. С д романтичен аромат на роза.
usAGE
Пръстене върху лицето от разстояние 30-35 см. Можете да използвате спрея самостоятелно за хидратиране и освежаване на кожата или за фиксиране на грима. Може да се използва и за фиксиране на сенки или пигменти с помощта на четка.
INGREDIENTS
Water\Aqua\Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Panthenol, Arginine, Caprylyl Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ppg-26-Buteth-26, Citronellol, Geraniol, Disodium Edta, Phenoxyethanol Моля, имайте предвид, че списъкът на съставките може да се промени или да варира. За най-актуална информация, вижте списъка на съставките на опаковката на продукта, който сте закупили.