search

MUSC RAVAGEUR EAU DE PARFUM

sku

Новият архетип на „секси аромат, един от най-горещите парфюми, създавани някога.

AVAILABLE
РАЗМЕР
10 мл
100 мл
50 мл
COLOUR
One Color
One Color
108,00лв
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
За 10 ml: Този продукт е пълнител за аксесоара Travel Spray, може да бъде закупен отделно. Относно парфюма: Лансиран през 2000 г., тази композиция е повратен момент в историята на ориенталските амброви аромати. Чувствен парфюм, мощен, но перфектно контролиран, драматичен и мистериозен. Композиран от Maurice Roucel като „акт на съблазняване и щедрост“, Musc Ravageur е безкомпромисен Ориенталски аромат, който се противопоставя на актуалните модни тенденции. Експлозията от бергамот, мандарина и канела е композирана на фона на ванилия, мускус и кехлибар. Секси, неконтролируем парфюм, с една дума: опустошение. Относно парфюмериста: Maurice Roucel се присъединява към лабораториите на Chanel като химик през 1973 г. Този самоук човек се определя като „изследовател, който се лута из формулите“. По това време той започва да анализира, след това да изучава всяка една формула, всяка една суровина и от естетическа и от химична перспектива, което все още е неговата сила и до днес. Щедрото му писане често е основано на мускус, бели цветя или амбър. По този начин той получава богата чувственост, която е неговият отличителен почерк. Силната личност на Maurice Roucel му позволява да заобиколи тенденциите. По този начин той създава Musc Ravageur - парфюм, който противоречи на прищевките на времето, предшественик на всички нови ориенталски аромати, появили се през 2001 година. Вдъхновение: Roucel се осмели да се задълбочи в миналото и във великите ориенталски класики, за да извлече новото: той събра плътските аспекти на класическите мускусни структури и ги подобри с кехлибар, ванилия и сандалово дърво, за аромат, който сега е общопризнат за един от най-непримиримите секси парфюми, виждани някога в тази индустрия. Цитат от създателя: За Frédéric този парфюм е Сикстинската капела на ориенталската кехлибарена парфюмерийна група.
usAGE
Frédéric Malle вярва, че хората трябва да нанасят своя парфюм, където пожелаят. Някои хора ги носят на врата си или под китката, докато други предпочитат да нанасят ароматите върху гърдите си. Не се препоръчва съчетаването с други аромати, тъй като всеки парфюм е обонятелно произведение на изкуството, създадено да стои самостоятелно и отделно.
INGREDIENTS
Ingredients: Alcohol Denat., Water\Aqua\Eau, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Coumarin, Geraniol, Cinnamal, Eugenol, Citral, Benzyl Benzoate, Isoeugenol, Citronellol, Bht, Tocopherol
АРОМАТНИ НОТКИ
бергамот; мандарина, лавандула, амбър, ванилия, мускус, сандалово дърво