search

CARPARFUM SET CARBON NOBILE-MILANO

sku

Луксозен парфюм за кола - карбон, с два пълнителя.

AVAILABLE
111,00лв
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Парфюмът за кола с карбоново покритие е изискан и оригинален аксесоар за вашия автомобил. Не само, че подобрява естетиката му, но и парфюмът се разпространява изцяло в колата ви, използвайки активната си вентилация и превръщайки всяко пътуване в незабравимо преживяване. Парфюмът за кола освежава въздуха и е за многократно зареждане: Отделението за пълнител е специално проектирано да се сменя лесно при консумация. Този комплект с два пълнителя и карбонова опаковка на парфюм за кола, ще ви достави истинско удоволствие, докато пътувате във вашия автомобил. Ароматните пълнители също се продават и отделно, което позволява да изберете различно зареждане на аромат, като същевременно запазите същия флакон. Парфюмът за кола се предлага в три изключителни покрития, използващи шест от най -популярните аромати на Dr. Vranjes в света.
usAGE
Продължителността на зареждането на парфюма е 2-3 месеца. Това е еквивалентно на 35-40 часа при средна вентилация при 22 ° C 1. Отворете Carparfum, като завъртите осмоъгълния диск обратно на часовниковата стрелка. 2. Отстранете защитното фолио и поставете ароматизирания пълнител в Carparfum, уверете се, че позиционирате логото към дъното. 3. Затворете Carparfum, като завъртите диска по часовниковата стрелка, докато чуете щракване. 4. Закачете Carparfum към вентилационния отвор. 5. За да регулирате разпространението на аромата, просто повдигнете / спуснете страничния лост. Има три нива на интензивност.
INGREDIENTS
АРОМАТНИ НОТКИ
докато пътувате във вашия автомобил, имате възможността да се насладите на два от най-харесваните аромата - Rosso Nobile и Milano.