search

SCARLET POPPY COLOGNE INTENSE

sku

Очарователен флориенталски аромат, вдъхновен от гигантския червен мак.

AVAILABLE
208,00лв
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
От макове в златните полета на Англия до дивите степи на Азия, дом на големия червен мак. Този пленителен аромат е вдъхновен от екстравагантния цъфтеж на цветето и е усилен от кадифен ирис. Ечемик и зърна тонка добавят двойна доза на декадентска сладост, докато сочна смокиня ни привлича в този разкошен и всеобхватен аромат. Предлага се в атрактивен червен флакон.
usAGE
Напръскайте щедро върху китките, шията и останалите пулсиращи зони - телесната топлина ще помогне на аромата да се разпространи в течение на деня. Носете аромата самостоятелно, в комбинация с друг Cologne или с любимите си Bath & Body продукти от Jo Malone London.
INGREDIENTS
Alcohol Denat., Water\Aqua\Eau, Fragrance (Parfum), Coumarin, Isoeugugenol, Citronellol Моля, имайте предвид, че списъкът на съставките може да се промени или да варира. За най-актуална информация, вижте списъка на съставките на опаковката на продукта, който сте закупили.
АРОМАТНИ НОТКИ
АМБРЕТ, АЛЕН МАК, ЗЪРНА ТОНКА

Комплимент подаръчна опаковка от Jo Malone London: Всеки продукт от Jo Malone London идва представен в знаковата за бранда кутия в кремаво и черно, грижливо завързана с луксозна панделка. Комплимент от нас!