search

POMEGRANATE NOIR BATH OIL

sku

Омекотяващ Bath Oil, наситен с енигматичния аромат на Pomegranate Noir.

AVAILABLE
РАЗМЕР
250 мл
COLOUR
One Color
One Color
quantity
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
description
Чувствеността на дръзка червена рокля. Богатите рубинено червени сокове от нар, малина и слива, се сливат с розовия пипер и създават силна връзка с лилия от Казабланка и пикантни дървесни нотки. Тъмно и загадъчно. За великолепно удоволствие, нашият Bath Oil е обогатен с масла от сладък бадем, семена от жожоба и авокадо, естествени хидратиращи средства, които помагат за омекотяване и подхранване на кожата, докато възвишените аромати изпълват въздуха и ароматизират кожата ви.
usAGE
Изсипете малко количество в топла течаща вода за разкошно изживяване по време на баня, което оставя копринено мека кожа. Изплакнете обилно.
INGREDIENTS
Ingredients: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, C12-13 Pareth -3, Isopropyl Palmitate, Fragrance (Parfum), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Polysorbate 85, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Dipropylene Glycol, Bht, Eugenol, Limonene Моля, имайте предвид, че списъкът на съставките може да се промени или да варира. За най-актуална информация, вижте списъка на съставките на опаковката на продукта, който сте закупили.

Комплимент подаръчна опаковка от Jo Malone London: Всеки продукт от Jo Malone London идва представен в знаковата за бранда кутия в кремаво и черно, грижливо завързана с луксозна панделка. Комплимент от нас!