search

HIGH IMPACT GRAVITY™ MASCARA

Номер продукт

Спирала, която мигновено повдига и извива миглите за 24 часа.

НАЛИЧНО
68,00лв
КОЛИЧЕСТВО
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
Описание
Спирала, която мигновено повдига и извива миглите с 50% — и ги държи повдигнати за 24 часа. Какво прави: • Повдигане на миглите от следващо ниво, без прищипване или дърпане. Четката и формулата на тази спирала работят заедно, за да повдигат, извиват и удължават вашите естествени мигли – и да ги поддържат повдигнати в продължение на 24 часа, противопоставящи се на гравитацията. Не се изисква извивачка за мигли. • Безтегловна гел формула с гъвкави полимери поддържа миглите да се чувстват леки – и никога увиснали – за изглед на обърнати нагоре мигли през целия ден, който прави очите да изглеждат по-големи и по-подчертани. •Извитата четка повдига и закрепва миглите. Вътрешната извивка загребва всяка мигла, докато външната извивка помага да се закрепи и задържи повдигането на място. •Устойчива на дъжд, пот, влажност и сълзи, но се изплаква лесно с топла вода, благодарение на нашата политермична технология. Без средство за отстраняване на грим, без грубо дърпане.
УПОТРЕБА
Нанесете, като започнете от основата на миглите и завъртате в посока нагоре, повторете, за да надргадите. На долните мигли нанасяйте, като държите четката вертикално. За да предотвратите влизането на въздух и изсъхването й, не "напомпвайте" тубичката. За да не се слепват миглите изчакайте да засъхне първият слой преди да пристъпите към следващо нанасяне. Почистете с разтвор за разгримиране на очи.
СЪСТАВКИ
Water\Aqua\Eau, Acrylates Copolymer, Kaolin, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax\Cera Carnauba\Cire De Carnauba, Peg-15 Glyceryl Stearate, Silica, Butylene Glycol, Beeswax\Cera Alba\Cire D?Abeille, Alcohol, Hydrogenated Rapeseed Alcohol, Polyvinyl Alcohol, Bentonite, Dimethicone, Stearic Acid, Sucrose Distearate, Vp/Va Copolymer, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Nylon-66, Simethicone, Aminomethyl Propanediol, Aminomethyl Propanol, Xanthan Gum, Tocopherol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Dehydroacetate, [+/- Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891), Manganese Violet (Ci 77742), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Chromium Hydroxide Green (Ci 77289), Carmine (Ci 75470), Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Blue 1 Lake (Ci 42090), Ultramarines (Ci 77007)] Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients."

ОСМЕЛЕТЕ СЕ ДА КОМБИНИРАТЕ