search

BROW SCULPTOR

Номер продукт

ПОДЧЕРТАВА. ПОДРЕЖДА. ОФОРМЯ.

НАЛИЧНО
РАЗМЕР
6 гр
ЦВЯТ
Blonde
Chestnut
Taupe
Blonde
Chestnut
Taupe
КОЛИЧЕСТВО
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
Описание
За Tom Ford веждите са един от най-важните елементи от архитектурата на лицето. Идеално подържаните и оформени вежди са най-силният и ненатрапчив начин да подчертаете и подобрите чертите си. Уникалният калиграфски накрайник позволява прецизно нанасяне, от най-фино до плътно. Махнете капачката на противоположната страна, за да откриете разресващата четка; завъртете обратно на часовниковата стрелка, за да откриете острилката. включва един рефил. За да го подмените, издърпайте празния контейнер и вмъкнете новия, докато щракне.
УПОТРЕБА
МАХНЕТЕ КАПАЧКАТА НА ПРОТИВОПОЛОЖНАТА СТРАНА, ЗА ДА ОТКРИЕТЕ РАЗРЕСВАЩАТА ЧЕТКА; ЗАВЪРТЕТЕ ОБРАТНО НА ЧАСОВНИКОВАТА СТРЕЛКА, ЗА ДА ОТКРИЕТЕ ОСТРИЛКАТА. ВКЛЮЧВА ЕДИН РЕФИЛ. ЗА ДА ГО ПОДМЕНИТЕ, ИЗДЪРПАЙТЕ ПРАЗНИЯ КОНТЕЙНЕР И ВМЪКНЕТЕ НОВИЯ, ДОКАТО ЩРАКНЕ.
СЪСТАВКИ
BEHENIC ACID, RHUS SUCCEDANEA (JAPAN) FRUIT WAX, TRIETHYLHEXANOIN, SUCROSE TETRASTEARATE TRIACETATE, DIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTEARATE/ HEXASTEARATE/HEXAROSINATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, SORBITAN SESQUIISOSTEARATE, TALC, TOCOPHEROL, [+/- MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499),

ОСМЕЛЕТЕ СЕ ДА КОМБИНИРАТЕ