search

PREP + PRIME FIX+

Номер продукт

Фиксиращ спрей за лице

НАЛИЧНО
РАЗМЕР
One Size
ЦВЯТ
One Color
One Color
КОЛИЧЕСТВО
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
Описание
Фиксиращ спрей за лице, изпълнен с витамини и минерали, комбиниран със смес от зелен чай, лайка и краставица, за да успокои и освежи кожата нежно. Дава моментална хидратация, като същевременно доставя мек блясък за освежаване и завършване на грима. Фиксиращият спрей може да се използва с други продукти по различни начини - за подобряване визията на грима или за овлажняване и успокояване на уморената кожа. С успокояващ аромат на лавандула.
УПОТРЕБА
Пръстене върху лицето от разстояние 30-35 см. Можете да използвате спрея самостоятелно за хидратиране и освежаване на кожата или за фиксиране на грима. Може да се използва и за фиксиране на сенки или пигменти с помощта на четка.
СЪСТАВКИ
Water\Aqua\Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Panthenol, Arginine, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ppg-26-Buteth-26, Fragrance (Parfum), Linalool, Coumarin, Limonene, Disodium Edta, Phenoxyethanol Моля, имайте предвид, че списъкът на съставките може да се промени или да варира. За най-актуална информация, вижте списъка на съставките на опаковката на продукта, който сте закупили.