search

PREP + PRIME FIX+

Номер продукт

Фиксиращ спрей за лице

НАЛИЧНО
63,00лв
КОЛИЧЕСТВО
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
Описание
Фиксиращ спрей за лице, изпълнен с витамини и минерали, комбиниран със смес от зелен чай, лайка и краставица, за да успокои и освежи кожата нежно. Дава моментална хидратация, като същевременно доставя мек блясък за освежаване и завършване на грима. Фиксиращият спрей може да се използва с други продукти по различни начини - за подобряване визията на грима или за овлажняване и успокояване на уморената кожа. С кремообразен аромат на кокос.
УПОТРЕБА
Пръстене върху лицето от разстояние 30-35 см. Можете да използвате спрея самостоятелно за хидратиране и освежаване на кожата или за фиксиране на грима. Може да се използва и за фиксиране на сенки или пигменти с помощта на четка.
СЪСТАВКИ
Water\Aqua\Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Gellidiela Acerosa (Algae) Extract, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Panthenol, Arginine, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ppg-26-Buteth-26, Fragrance (Parfum), Disodium Edta, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate Моля, имайте предвид, че списъкът на съставките може да се промени или да варира. За най-актуална информация, вижте списъка на съставките на опаковката на продукта, който сте закупили.

ОСМЕЛЕТЕ СЕ ДА КОМБИНИРАТЕ