search

PREP + PRIME FIX+ (SHIMMER)

Номер продукт

Фиксиращ спрей

НАЛИЧНО
55,00лв
КОЛИЧЕСТВО
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
Описание
Любимият фиксиращ спрей Fix+ с добавени перлени частици за максимален блясък.Тази формула се грижи едновременно за хидратацията,омекотяването и освежаването като оригиналната формула,удължава дълготрайността на грима над 12 часа,докато добавените микроперли с блестящ ефект озаряват кожата.Тя изглежда едновременно здрава и сияйна.
УПОТРЕБА
Пръстене върху лицето от разстояние 30-35 см. Можете да използвате спрея самостоятелно за хидратиране и освежаване на кожата или за фиксиране на грима. Може да се използва и за фиксиране на сенки или пигменти с помощта на четка.
СЪСТАВКИ
Water\Aqua\Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Arginine, Ppg-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Silica, Panthenol, Fragrance (Parfum), Polydextrose, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Disodium Edta, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, [+/- Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499)] Моля, имайте предвид, че списъкът на съставките може да се промени или да варира. За най-актуална информация, вижте списъка на съставките на опаковката на продукта, който сте закупили.

ОСМЕЛЕТЕ СЕ ДА КОМБИНИРАТЕ