search

CYPRESS & GRAPEVINE COLOGNE INTENSE

Номер продукт

Уханен дървесен аромат, вдъхновен от величието на древните Висящи градини.

НАЛИЧНО
208,00лв
КОЛИЧЕСТВО
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
Описание
Cypress & Grapevine, ароматен и неповторим Cologne Intense. Спускащи се листа и зеленина придават оживеност на пищни тераси и деликатни арки. Свежият аромат на кипариси е подсилен с дървесни нотки на увиващи се лозя, заземени с дълбочината на кехлибар за смел и завладяващ ефект.
УПОТРЕБА
Напръскайте щедро върху китките, шията и останалите пулсиращи зони - телесната топлина ще помогне на аромата да се разпространи в течение на деня. Носете аромата самостоятелно, в комбинация с друг Cologne или с любимите си Bath & Body продукти от Jo Malone London.
СЪСТАВКИ
Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Water\Aqua\Eau, Linalool, Coumarin, Limonene, Citronellol, Citral, Geraniol, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Cinnamal, Isoeugenol, Eugenol, Bht, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate Моля, имайте предвид, че списъкът на съставките може да се промени или да варира. За най-актуална информация, вижте списъка на съставките на опаковката на продукта, който сте закупили.
АРОМАТНИ НОТКИ
КИПАРИС, ЛОЗЯ, МЪХ

Комплимент подаръчна опаковка от Jo Malone London: Всеки продукт от Jo Malone London идва представен в знаковата за бранда кутия в кремаво и черно, грижливо завързана с луксозна панделка. Комплимент от нас!

ОСМЕЛЕТЕ СЕ ДА КОМБИНИРАТЕ