search

ST. MORIZ ADVANCED MIRACLE TANNING SERUM

Номер продукт

Придава мигновен лек блясък и постепенно изгражда и поддържа безупречен бронзов тен!

НАЛИЧНО
РАЗМЕР
150 мл
ЦВЯТ
Light
Light
КОЛИЧЕСТВО
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ
Описание
Придава мигновен лек блясък и постепенно изгражда и поддържа безупречен бронзов тен! Съдържа хиалуронова киселина и стимулиращи производството на колаген съставки, които хидратират в дълбочина, намаляват появата на несъвършенства и забавят стареенето на кожата. Ежедневната употреба видимо намалява стриите, появата на фини лини и бръчки и стяга кожата. Подходящ за всеки тип кожа.
УПОТРЕБА
Ексфолирайте и се избръснете  минимум 24 часа преди нанасяне. Нанесете малко количество върху ръкавица и разнесете с кръгообразни движения върху тялото и лицето. Когато нанасяте на коленете и лактите, ги сгъвайте, за да избегнете появата на ивици.  Изчакайте да изсъхнете напълно, преди да се облечете. Цветът ще се развие до 8 часа. През това време избягвайте контакт с вода, изпотяване или нанасяне на други продукти. Използвайте ежедневно, за да поддържате по-дълбок тен и да усетите ефекта против стареене.
СЪСТАВКИ
Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Dihydroxyacetone, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acacia Senegal Gum, Ethoxydiglycol, Parfum (Fragrance), Caramel, Sucrose, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium Metabisulfite, Crocus Chrysanthus Bulb Extract, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.

ОСМЕЛЕТЕ СЕ ДА КОМБИНИРАТЕ